Midlands Classic Show Almere, 25 september 2011

Op zondag 25 september was het zover, een kleine delegatie van de W116 Club Nederland zou afreizen naar Almere voor weer een nieuwe editie van de Midlands Classic Show. Toen Durk en Janneke rond kwart voor 9 ’s morgens bij de afgesproken benzinepomp aan kwamen rijden (voor het eerst sinds tijdens weer eens in de benz), was G-J al druk bezig met het betere poetswerk. Langzaam stroomden ook Andre, Bianca, Christel, Willem, Martha, hun twee vrienden, Rudy, en Marcel en Marita binnen. Zo rond half tien is de stoet van zes w116’s vertrokken naar de start van de klassiekertoer. Eenmaal aangekomen was het al een drukte van jewelste, waardoor helaas de broertjes en zusjes benz ook niet bij elkaar konden staan. Na een bakkie koffie was het tijd om aan de start te verschijnen.

De route leidde ons via Almere Haven, Huizen, Blaricum, Laren, Crailo en Naarden weer terug naar Almere. Het was een schitterende route (mede door het fantastische weer), waarbij we zelfs de vesting van Naarden nog zijn doorgereden. Deze kleine bruggetjes waren overigens niet voor iedere benz een genot, hier en daar was een klein schaafwondje aan de uitlaat te horen. Zoals gezegd leidde de route weer terug naar de binnenstad van Almere, alwaar de auto’s allen opgesteld werden voor bezichtiging. Mede dankzij de bezielende leiding van vriend en mede-organisator Hans, konden de benzen dit keer wel netjes bij elkaar staan.

Na een wandeling door het bergachtige landschap van Almere, de bezichtiging van de wagens en een klein drankje, was het alweer tijd geworden voor deĀ prijsuitreiking. Helaas was niemand van de benzici zo gelukkig om in de prijzen te vallen, maar desalniettemin was het toch een zeer geslaagde dag! Fotootjes die tijdens deze dag geschoten zijn, zijn hieronder te bewonderen…


Powered by WordPress. Designed by elogi.