De nieuwe website is online!

21 september 2011 durkboersma Clubberichten

Beste mede-liefhebbers,

Na een kleine radiostilte van onze kant is het dan nu eindelijk zover, de nieuwe website is gelanceerd. Naast algemene informatie over de w116, de kleurcodes, de interieurs en de motoren, hebben we ook verslagen van afgelopen meetings toegevoegd. Daarnaast is er een sectie te vinden met documentatie, handboeken, technische documenten en dat soort informatie. In de komende tijd willen we, samen met jullie, de website uitbouwen zodat deze nog mooier en beter wordt. We willen dan ook dit topic gebruiken om jullie meningen en ideeën op te vangen, zodat we deze (waar mogelijk) meteen kunnen doorvoeren in de website.

Vooralsnog hebben we ervoor gekozen om een aantal delen van de website af te sluiten van het wereldwijde web. Deze delen zijn natuurlijk voor clubleden wel beschikbaar, door even in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnamen en wachtwoorden zullen in de loop van de avond per email aan jullie worden toegezonden. Ben je nog geen clublid en wil je toch toegang tot de gesloten delen en de documentatie, dan zit er maar 1 ding op… Alsnog lid worden! Meer informatie hierover kun je vinden door hier te klikken!

Omdat we toch allemaal met dezelfde passie bezig zijn, willen we van deze website graag een project voor en door leden maken. Kortom, heb jij nog ideeen over de website? Mis je iets op de website wat absoluut niet zou mogen ontbreken? Heb je nog foto’s van evenementen? Heb je evenementen die nog missen? Heb je nog documentatie? Of gewoon opbouwende kritiek? Meld het in dit topic, zodat we samen de website kunnen uitbouwen tot een enorme schat aan informatie en een gezellige thuisbasis voor onze gezamenlijke passie!

Groeten,

Durk, Jacob en Oenoud

4 Responses to “De nieuwe website is online!”


Geef een antwoord

Powered by WordPress. Designed by elogi.